«Чисті водойми - екологічно здорова країна»

 

Держрибагентством ініційовано всеукраїнську акцію ''Чисті водойми - екологічно здорова країна''
Від людини залежить, чи збереже вона природу, чи зруйнує…
Нам подобається чисте повітря , прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах. Це життя. І наш обов’язок – зберегти його. 
23 березня 2019 року о 10:00 працівниками Донецького рибоохоронного патруля буде здійснено прибирання берегів водойм Донеччини.
Дана акція присвячена Всесвітньому дню води. Адже чиста вода - запорука здорового життя! Від її якості залежить чисельність і популяція водних біоресурсів.
Також в рамках даних заходів буде проводитись очищення дна водойм від пластику та сміття. Тому запрошуємо підводних мисливців, водолазів, рибалок, громадськість та представників ЗМІ долучитись до нашої акції!
Для того, щоб визначити місця, де прибережні смуги водойм, найбільш забруднені сміттям, прохання до рибалок та усіх небайдужих ставити хештег #чистіводойми у своїх постах в соцмережах. А також писати коментарі з фото та геолокаціями під відповідним постом на офіційній сторінці Держрибагентства у мережі Фейсбук. За результатом, усі місця будуть нанесені на карту та визначені ділянки для прибирання, про які напередодні буде повідомлено додатково.
Крім того, повідомити про місця, які необхідно прибрати, ви можете за номером «гарячої лінії» Донецького рибоохоронного патруля: (06262)2-99-04.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner