Ярмарок професій «Обери своє майбутнє»


14 березня фахівці Лиманського міського центру зайнятості в приміщенні будинку культури ім. Горького провели великий весняний ярмарок професій для учнів 9 та 11 класів м. Лиман. Загалом ярмарок відвідало 300 учнів загальноосвітніх шкіл міста. Метою заходу було інформування випускників загальноосвітніх шкіл з питань вибору гідної професії серед різноманіття як учбових закладів, так і спеціальностей, а також інформування про весь комплекс послуг, які надає державна служба.
У заході прийняли участь представники навчальних закладів м. Слов`янськ: Донбаський Державний педагогічний університет, Слов’янський енергобудівний технікум, Слов’янський професійний машинобудівний ліцей, м. Краматорськ: Донбаська національна академія будівництва та архітектури, Краматорський інститут МАУП та м. Лиман: Лиманське професійно-технічне училище та Лиманський медичний коледж ДонНМУ. Були встановлені інформаційні стенди, з яких майбутні абітурієнти мали змогу отримати повну інформацію про умови вступу, перелік спеціальностей, організацію навчання та отримали буклети та брошури навчальних закладів, які іх зацікавили. Всі запрошені представники навчальних закладів намагалися якомога  більше розповісти про цікаве й насичене студентське життя, навчально-матеріальну базу закладу, професійний склад викладачів, свої досягнення, зокрема про можливість подальшого навчання та стажування  за кордоном. Дуже веселі та цікаві презентації про свій заклад та професії у форматі музичних гумористичних мініатюр представили студенти Педагогічного університету, Лиманського ПТУ та Медколеджу.
Фахівці Лиманського міського центру зайнятості побажали майбутнім випускникам  не помилитися з вибором професії, знайти своє покликання, отримавши достойну професію.
   

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner