Лиманщина відзначила День Українського добровольця

 

14 березня у музичній вітальні ЦКД ім. Горького пройшов тематичний захід-вшанування подвигу та мужності українців, які за покликанням власного серця стали на захист Батьківщини, територіальної цілісності української землі та суверенітету!
До присутньої учнівської молоді, рідних та близьких загиблих учасників АТО та гостей заходу звернулась заступник міського голови Юлія Гамаюнова: “Від громади Лиманщини хочу подякувати мужнім воїнам за проявлені мужність та патріотизм, любов до рідної землі, непохитну віру у нашу перемогу!Шановні добровольці української армії! Нехай доля буде прихильною до вас! Дякуємо за рішучість, мужність та справжню самовідданість рідній країні.” Також слово було надано учаснику АТО, місцевому поету, людині не тільки хоробрій, а й талановитій - Андрію Єфименко. Він продекламував свої верші, які розкрили всі почуття молодої людини до війни, до смерті, до складного та мінливого життя. Молодь, присутня на заході, підготувала декілька віршів нашого земляка і також долучилася до виступу.
Творчий колектив центру культури та дозвілля підготував цікаву програму з елементами історії та патріотичними піснями. Присутні вшанували хвилиною мовчання усіх героїв України, хто загинув у бою, відстоюючи територіальну цілісність країни та її незалежність. По закінченню офіційної частини присутні поклали квіти до меморіальних дощок загиблим в АТО військовослужбовцям ЗСУ і мирним мешканцям Лиманської ОТГ.
До Дня українського добровольця відбулось відкриття фотовиставки: у залі Центру культури і дозвілля на гостей чекав Андрій Поляков - екс-боєць батальйону “Донбас”, стрілок-санітар І-ї штурмової роти, який і представив фотороботи “Іловайськ 2014”.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner