Нова зірка на письменній ниві Лиманщини


2 березня у Центральній міській бібліотеці відбулась зустріч із письменником нашого мальовничого краю — Василем Красом, який презентував своє перше видання - “Татарський бранець”.
Презентація книги нашого земляка відбулась у досить символічну дату — напередодні Всесвітнього дня письменника. Пан Василь із задоволенням представив свою омріяну першу надруковану роботу та поділився із присутніми абсолютно відвертими, особистими перейманнями такою специфічною справою, як письменництво.
У своєму історичному пригодницькому романі автор переносить свого читача у 1657 рік, коли під час однієї з татарських навал до полону загарбників потрапляє головний герой роману — підліток Максим Перепечай. Твір нашого земляка відрізняється тим, що події роману побудовані та тісно переплітаються з історичними фактами нашої Батьківщини. Сама ж книга “Татарський бранець” є першим твором із запланованого циклу “Нескорені”.
Небайдужі мешканці громади та прихильники історичних оповідань із задоволенням слухали автора та по закінченню бесіди отримали автографи та примірники “Татарський бранець”.
Приєднуємося до привітань нового письменника Лиманщини з першим романом та бажаємо подальших успіхів й щирої любові читачів!

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner