Рятувальники провели тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі на базі Лиманської центральної районної лікарні

 

З метою удосконалення навичок з гасіння складних та масштабних пожеж, правильності організації розвідки, оцінки обставин і вирішення послідовності оперативних дій, а також для покращення взаємодії з іншими службами, представники Служби порятунку регулярно проводять навчання з ліквідації умовних пожеж.
28 лютого відбулися тактико-спеціальні навчання з ліквідації умовної пожежі на базі центральної районної лікарні у м. Лиман Донецької області, приміщення якої будуть задіяні під час підготовки та проведення виборів Президента України.
За легендою, загоряння виникло у приміщенні фойє на першому поверсі лікарні, де розміщувалася виборча дільниця. Про умовну пожежу персонал лікарні та члени виборчої комісії одразу після  виявлення повідомили рятувальників та організували евакуацію людей.
Ще до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів умовну пожежу намагалися загасити працівники добровільної пожежної дружини об’єкту за допомогою вогнегасників.
Бійці 21-го Державного пожежно-рятувального загону, які прибули за викликом, провели розвідку на місці пожежі, врятували та винесли постраждалого із задимленого приміщення та оперативно ліквідували умовну пожежу.
Крім співробітників Служби порятунку у навчаннях були задіяні працівники Комунального закладу «Лиманський центр безпеки громадян», Станції швидкої медичної допомоги та співробітники Національної поліції. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner