Міський етап Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику

 

Рятувальники та освітяни організували та провели міський етам Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику.

З метою залучення дітей різного віку до вивчення і популяризації правил пожежної та техногенної безпеки, формування у них навичок обережного поводження з вогнем, виховання почуття відповідальності за збереження навколишнього середовища від пожеж та інших надзвичайних ситуацій, Добровільним пожежним товариством України спільно з ДСНС України організовано проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику «Кращий пожежний – це ти обережний». Діти навчальних закладів освіти Лиманської міської ради різних вікових груп з радістю прийняли участь у конкурсі. 
21 лютого, завершено міський етап даного конкурсу. Серед великої кількості яскравих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості було відібрано 6 найкращих, які прийматимуть участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу.
Зазначимо, що даний конкурс не лише позитивно впливає на розвиток творчих здібностей дітей, а й формує світогляд та громадську позицію підростаючого покоління в області пожежної і техногенної безпеки.
21 державний пожежно-рятувальний загін Головного управління ДСНС України у Донецькій області вітає переможців районного етапу та бажає подальших перемог на Всеукраїнському рівні.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner