Зберігаємо минуле, творимо сучасне заради майбутнього – відділи ДРАЦС святкують 100-річчя

 

20 лютого 2019 року відділи державної реєстрації актів цивільного стану України  відмітили 100річний ювілей.
Відсвяткування  робітників  РАЦС  у Донецькій області відбулося 18.02.2019року.Ініціатива свята належить Головному територіальному управлінню юстиції Донецької області за участю обласного відділу РАЦС.
Від Жданівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області  (який розтошований у м.Лиман Донецької області, ,північна  сторона, будівля казначейства) було запрошено на святкування   начальника відділу Станіславську Валерію Анатоліївну , та нагороджена Почесною грамотою Донецькою облдержадміністрації  Донецької області військово-цивільної адміністрацією  за відмінну працю ,та головного спеціаліста відділу Кравчено Лілію Миколаївну, яка нагороджена Подякою  Головного територіального управління юстиції у Донецькій області за зразкове виконання  службових обов’язків.
У обох працівників відділу за  плечима не маленький термін  роботи.
Ми  відсвяткували   100 річницю! У цей день варто проаналізувати непростий шлях, який ми пройшли до сьогодення.Наші послуги стали ще більш доступними для громадян. 
Відділі державної реєстрації актів цивільного стану України  їдуть  в ногу з часом, і тепер послугами ДРАЦС  можна скористатись не виходячи з дому он-лайн.
Для зручності породіль, наречених Міністерством юстиції України введено в дію ряд пілотних проектів, які успішно функціонують в Україні.
Не менш важливим є те, що регулярно спеціалістами ДРАЦС  проводяться правопросвітницькі заходи (вуличні інформування, лекції, круглі столи, робочі зустрічі тощо) задля підвищення правової свідомості та правової культури громадян!
Ми працюємо для людей! І цим все сказано!
А сьогодні хочемо привітати наших колег з усієї України! Бажаємо, щоб у новому столітті нашої роботи все почалося по-новому: щоб були нові успіхи в діяльності, нові високі результати в роботі, нові сподівання і нові перемоги, нові яскраві емоції та нові щасливі події. Всім добра і блага!?
Колектив Жданівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану

Начальник Жданівського міського відділу                                                 В.А.Станіславська
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner