Чемпіонат Донецької області з дзюдо

З 02 по 04 березня 2018 року у м. Слов'янськ  пройшов чемпіонат Донецької області з дзюдо серед юніоров до 21 года та серед юнаків та дівчат 2008-2009 р.н.. Урочисту частину спортивних змагань відкрив  заступник міського голови Слов’янська Підлісний Ю.І., побажавши успіхів та перемог на борцівському  килимі.
Серед юніоров ці змагання  - ще й відбір на чемпіонат України, який буде проходити в квітні в м. Луцьк. Боротьба проходила на трьох татамі  в спортивному залі колишнього САТК. Серед команд юніоров  команда Лиману  зайняла четверте місце. В загальному заліку по двом віковим категоріям  1 місце -  у Покровська, друге -  у Слов’янська, третє -  у Лимана.
м.Лиман представляли 31 спортсмен. Підсумок  -  16 призових місць. 4 перших: Шилова Аліна, Прихидний Павло, Ларютенко Микита і Терехов Євгеній (всі представники  обл.КДЮСШ), 4 других: Толстих Кирило (обл.КДЮСШ),Усенко Гліб (обл.КДЮСШ), Бейгуленко Олександр і Серокурова Анна (представники  ДЮСШ м. Лиман) і 8 третіх місць: Чаус Єлизавета, Корабльов Данило, Наумов Анатолій, Романов Владислав (всі представники обл.КДЮСШ), Лисенко Варвара, Малій Мар’яна, Хмеленок Андрій і  Олексенко Дарина (всі представники ДЮСШ м. Лиман).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner