Шановні жителі Лиманщини!

 

З метою створення сприятливих умов для видання і книгорозповсюдження в Донецькій області Облдержадміністрацією здійснюються заходи щодо підтримки вітчизняного книговидання — творів місцевих авторів. 
Заявки приймаються як від самих авторів, так і від райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування області, ГО, творчих об’єднань, тощо. 
До плану замовлення включаються видання, що висвітлюють актуальні теми в контексті історії регіону, сприяють розвитку культури, освіти і науки, зміцненню науково-технічного та інвестиційного потенціалу держави, інтеграції України до європейського та світового співтовариства, вихованню підростаючого покоління, задовольняють читацький попит, відповідно до даних провідних бібліотек регіону, видання для дітей та юнацтва, видання національно-патріотичного спрямування, музична література, довідкові та інформаційні видання (енциклопедії, словники тощо). 
Макет видання разом із заявкою, кошторисом, рецензією або відгуком направляються у паперовому та електронному вигляді на адресу департаменту інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації (м. Краматорськ, вул. Олекси Тихого, 6) та на електрону пошту(00342@dn.gov.ua) з позначкою “Підтримка книговидання”.
Комісія розглядатиме пропозиції, що надійдуть до 30.05.2019р та прийматиме відповідні рішення. Заявки, які надійдуть після встановленого терміну будуть розглядатися у наступному році.  
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner