Новини спорту!

Чемпіонат Донецької області з сумо серед дорослих

26 січня 2019 року на  чемпіонаті Донецької  області з сумо  серед дорослих в м. Бахмут лиманський спортсмен Рогоза Олексій завоював бронзову нагороду. Ще одна спортсменка Нечипорук Екатерина  стала другою в своїй ваговій категорії.
 

 

Кубок області з волейболу серед чоловіків    

Із 24.01 по 27.01.2019 року в місті  Лиман відбувся Кубок області з волейболу серед чоловічих команд. Участь взяло 9 команд міст та районів це: Лиманська ОТГ «ВК Колос», м. Покровськ «ВК Покровськ», Збірна Донецької області, м. Краматорськ «ДЮСШ», м. Бахмут «ДВУОР», м. Бахмут «ВК Бахмут», м. Краматорськ «ДГМА», м. Соледар, Іллінівська ОТГ «ДЮСШ Колос». Місця розподілились таким чином:
1 місце - м. Бахмут «ВК Бахмут» (вища ліга ЧУ);
2 місце - м. Покровськ «ВК Покровськ» ( перша ліга ЧУ);
3 місце - Лиманська ОТГ «ВК Колос» (ГО Лиманська місцева організація ВФСТ «Колос»);
4 місце -  м. Соледар;
5 місце - м. Краматорськ «ДГМА» ( перша ліга ЧУ);
6 місце - Збірна Донецької області;
7 місце - м. Краматорськ «ДЮСШ»;
8 місце - м. Бахмут «ДВУОР»; 
9 місце  - Іллінівська ОТГ «ДЮСШ Колос». 
 

 

Підсумки ІV етапу Спартакіади учнів  загальноосвітніх навчальних закладів Лиманської міської ради з волейболу (юнаки та дівчата)
Закінчився IV етап  Спартакіади   учнів  загальноосвітніх навчальних закладів Лиманської міської ради з волейболу (юнаки та дівчата).  Змагання проводилися в  два етапи :
19 – 20 січня 2019 року на базі Лиманської ЗОШ № 2 та Лиманської ЗОШ  №3  були проведені змагання  серед команд спортсменів  старшої вікової групи. 12  команд  хлопців     та    8  команд  дівчат боролися за вихід до фіналу. 
26 січня 2019 року на базі Лиманської ЗОШ №3 відбувся фінал змагань серед команд спортсменів  старшої вікової групи. Переможцями та призерами стали :
Юнаки:
1 місце - Лиманська ЗОШ № 4
2 місце - Ямпільський НВК
3 місце - Тернівський НВК
Дівчата:
1 місце – Зарічненська ЗОШ
2 місце – НВК Гімназія
3 місце – Лиманська ЗОШ № 4
У цей день, 26 січня 2019 року, відбулися також змагання серед команд спортсменів середньої вікової групи (юнаки та дівчата). Участь взяли 4 команди юнаків та 3 команди дівчат. Переможці та призери у цій зустрічі:
Юнаки:
1 місце – НВК Гімназія
2 місце – Лиманська ЗОШ №4
3 місце – Лиманська ЗОШ № 3
Дівчата:
1 місце – Зарічненська ЗОШ
2 місце – Лиманська ЗОШ № 4
3 місце – Ямпільський НВК
Не залишились байдужими та показали майстер-клас підростаючому поколінню і вчителі фізичної культури загальноосвітніх шкіл. У дружньому матчі зустрілися команда вчителів шкіл району та команда вчителів шкіл міста. У підсумку вчителі районних шкіл здобули перемогу. 
Такі зустрічі серед дорослих будуть продовжені і надалі, бо вони активізують спортивний рух в громаді,  популяризують здоровий спосіб життя та заняття спортом,  є прикладом для молодого покоління.
Команди шкіл, переможці та призери змагань, були нагороджені дипломами та призами.
Вже незабаром, 02 лютого 2019 року,т в рамках Спартакіади   учнів  загальноосвітніх навчальних закладів Лиманської міської ради відбудуться змагання з футзалу.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner