День пам’яті героїв Крут

 

29 січня у ЦКД ім. Горького відбувся патріотичний захід: молодь Лиманщини переглянули тематичний фільм-розслідування про героїчний бій під Крутами.
У фойє Центру працювала невеличка виставка друкованих матеріалів, присвячених подіям 101-річної давності, з якою ознайомились гості заходу.
До присутніх звернулась заступник міського голови Юлія Гамаюнова, наголосивши на лицарстві та мужності крутівців, які не поступилися своїм принципам та ідеям й боролися до останньої краплі крові. “Коли більшовицькі війська нахабно ступали нашою землею, купка хлопців, ще вчора школярів, а сьогодні студентів, вперше держачи зброю у своїх руках, стали на захист підступів до Києва. З моменту того холодного січня минув 101 рік, а наша країна знову знаходиться у стані війни. Вічна слава борцям та низький уклін! Нехай трагічні події об’єднають нас перед обличчям ворога!”.
По закінченню офіційної частини заходу, присутні з нагоди Дня пам’яті взяли участь в покладанні квітів до меморіальних дощок загиблим під час бойових дій воїнам АТО та мирним жителям Лиманщини.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner