ДСНС попереджає про ускладнення погодних умов


За прогнозами Укргідрометцентру, 23-24 лютого на території області очікується посилення вітру, на дорогах ожеледиця, сніговий накат. Саме тому Головне управління ДСНС України у Донецькій області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці.
В результаті складних погодних умов на дорогах області створилась загроза для учасників дорожнього руху. Водії, будьте обережні! За можливості утримайтесь від дальніх поїздок власним автотранспортом!
Крім того, водіям варто пам’ятати, що при експлуатації автомобіля взимку (особливо при русі по заміських дорогах) крім стандартних предметів: аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, запасного колеса і домкрата, в далекій дорозі також можуть стати в нагоді:
- додатковий комплект верхнього одягу;
- ліхтарик;
- дроти "прикурювання";
- скребок для скла + щітка;
- воскові свічки і сірники;
- невеликий запас піску (проти прослизання);
- лопата;
- буксирувальний трос;
- гарячі напої в термосі.
Якщо ви вирушаєте в дорогу, необхідно стежити за тим, щоб була достатня заправка паливом автомобіля, також батарея мобільного телефону завжди повинна бути заряджена. Коли під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу Службу порятунку «101» або співробітників поліції.
ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner