Профорієнтаційний урок з учнями шкіл.

Лиманські поліцейські та курсант Харківського національного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційний урок з учнями міських шкіл.
Співробітники Лиманського відділення поліції спільно з курсантом Харківського національного університету внутрішніх справ розповіли майбутнім випускникам ЗОШ №2, 4, Шандриголовській ЗОШ, ПТУ та ліцею про можливість вступу до вищих юридичних навчальних закладів системи МВС.
Курсант ХНУВД розповів учням про важливість професії поліцейського, про те, чому саме він вирішив вибрати цю професію, про особливості "курсантського" життя.
Старший інспектор сектору кадрового забезпечення Наталія Тернова роз'яснила про основні вимоги, що висуваються до кандидатів на службу в ОВС, зробивши акцент на перевагах отримання освіти у вищих навчальних закладах Міністерства внутрішніх справ.
Діти дізнались, що при відборі кандидатів на службу особлива увага приділяється їх рівню освіти, морально-діловими якостями, стану здоров'я та фізичної підготовки. Молоді люди отримали відповіді на всі запитання, які виникли у них під час зустрічі з правоохоронцями.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner