Поліція притягує до відповідальності мешканку Лиману за скоєння крадіжки з торгового закладу

 

З повідомленням про правопорушення до Лиманського відділення поліції звернулась продавчиня місцевого магазину. По прибуттю слідчо-оперативної групи жінка заявила, що невідома дівчина викрала джинси. 
Правопорушницею виявилась 20-річна мешканка Лиманського району.  
Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Її санкція передбачає штраф або позбавлення волі строком до 3 років.

В Лимані поліцейські розкрили крадіжку з домоволодіння місцевого мешканця
З повідомленням до Лиманського відділення поліції звернувся 58-річний місцевий мешканець. Чоловік заявив, що з кухні його будинку було викрадено піч та кухоний посуд.
В ході проведених заходів працівники карного розшуку з’ясували, що до злочину причетний 44-річний чоловік, котрий орендував будинок у заявника. Викрадене було вилучене поліцейськими в якості речових доказів та у подальшому буде повернуто заявнику.
За фактом крадіжки,  відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. За подібні протиправні дії передбачено позбавлення волі на строк до трьох років.

За добу поліцейські двічі вилучили канабіс у мешканців Лиману та району

Завдяки проведеним профілактичним заходам правоохоронці виявляють мешканців, які пов’язані із наркозлочинами.

Так, днями під час несення служби у селищі Дробишево Лиманського району увагу дільничних офіцерів Лиманського відділення поліції привернув перехожий. В ході проведення стандартної перевірки було встановлено, що він є місцевим мешканцем 1987 року народження. При цьому у кишені чоловіка було виявлено полетиленовий пакет з канабісом.

У селищі Зарічне поліцейські виявили та вилучили паперовий пакунок з канабісом. Правопорушником виявився чоловік 1973 року народження.

Все вилучене спрямовано на експертизу.

Відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 ККУ ( Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner