Вітання міського голови з Новим Роком та Різдвом Христовим

 

Вельмишановні жителі Лиманської громади!
Цього року наша країна пережила безліч переломних подій, які обов'язково залишаться в нашій пам'яті. Проте, щира віра кожного лиманця, кожної родини в те, що Новий рік принесе позитивні зміни в усі сфери життя — незламна і обов’язково втілиться у життя.
Довгоочікувані новорічні свята — вісники оновлення, здійснення мрій, втілення всіх сподівань. Останні дні старого року — чудова можливість озирнутися на цьогорічні здобутки та перемоги, проаналізувати недоліки та ставити перед собою нові цілі та завдання.
Треба пам’ятати, що добрі справи ніколи не даються легко! Я хочу подякувати кожному, хто долучився до справи розвитку та розбудови Лиманської громади, кожному, хто не залишився осторонь. Лише спільними зусиллями кожного жителя Лиманщини, віддаючи всі сили та щирість серця ми зробимо життя нашої затишної Батьківщини таким, про яке мріють люди! Тож будьмо патріотами нашої держави та затишного Лиманського краю: повіримо в себе, підтримаймо один одного — разом ми здатні творити дива!
У Новий рік ми входимо із новими сподіваннями – на добрі зміни, на краще життя для себе, для своєї родини, для своєї рідної землі. Чи справдяться наші сподівання – залежить, передусім, від кожного з нас – від нашої відповідальності, нашої життєвої позиції, нашого розуму, нашої щоденної кропіткої праці.
Я бажаю усім лиманцям зустріти Новий Рік та відзначити Різдво Христове у колі близьких та друзів. Від щирого серця загадайте бажання у новорічну ніч, заплануйте нові високі цілі та завдання, побачивши першу зірку на небосхилі — і все обов'язково здійсниться!
Нехай ці зимові дні принесуть в оселі лиманців радість, затишок та добробут, а 2019 рік стане для всієї Донеччини та України роком миру та процвітання!

З новим роком!
Міський голова Петро Цимідан


 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner