День відкритих дверей для осіб які мають додаткові гарантії в працевлаштуванні

На поточному тижні  в Лиманському МЦЗ пройшов День відкритих дверей для осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.  Відкрила захід заступник директора Лиманського МЦЗ Тетяна Хандій, яка представила учасників заходу та проінформувала присутніх про діяльність центру. Також вона зосередила увагу учасників на новаціях служби зайнятості.
Тетяна Хандій підкреслила, що нині, за умов модернізації державної служби зайнятості, постало питання щодо застосування принципово нових технологій та методів  таких як профілювання та кейс-менеджмент. Також вона розповіла, що завдяки індивідуальній роботі за підходом кейс-менеджемт безробітним надається допомога у розв’язанні особистих та соціальних проблем, які заважають працевлаштуванню.
Серед запрошених на День відкритих дверей була присутня психолог НАУК «ПРОМИР» Марина Рогова, яка розповіла про діяльність  психологічного центу та про види та методи надання психологічної допомоги.  Також  був присутній представник Слов’янського ОМВК, який розповів про можливість  військової служби за контрактом у Збройних силах України та вимоги до кандидатів.
Жваве обговорення теми заходу усіма учасниками, розгляд переліку послуг та можливостей надання допомоги,  дало змогу прийти до висновку щодо необхідності оперативного втілення в роботу нових підходів, які мінімізують перешкоди при працевлаштуванні безробітних.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner