Правоохоронці затримали місцевого жителя, який незаконно зрубав 6 ялинок

 

Подія трапилась 19 грудня на території Національного парку України "Святі Гори". 45-річний місцевий мешканець незаконно зрубав 6 сосен діаметру довжиною 3,5 см, чим завдав істотну матеріальну шкоду лісництву. 
Наразі речові докази вилучено. Проводиться подальша перевірка та вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка лісу). 
Санкція даної статті карається штрафом від п’ятнадцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.
 

Лиманські поліцейські оперативно розкрили крадіжку велосипеду. 
Впродовж 2-х годин працівники групи реагування поліції Лиманського відділення поліції розшукали підозрюваного у викраденні велосипеду у мешканця міста Лиману. Транспортний засіб повернули власнику. 
Вчора, 19 грудня, із повідомленням про крадіжку велосипеду звернувся місцевий житель. 28-річний чоловік розповів, що на кілька хвилин залишив свій транспортний засіб біля магазину. Майже одразу після скоєння злочину поліцейськими вдалося встановити особу підозрюваного в крадіжці та розшукати його. 47-річний місцевий мешканець у скоєному зізнався. Поліцейські вилучили велосипед та повернули його власнику.
За фактом слідчі Лиманського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner