У День Святого Миколая дітлахи Лиманщини отримали подарунки

 

19 грудня заступник міського голови Юлія Гамаюнова разом із начальником служби у справах дітей Сергієм Голєвим відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей м. Лиман із солодкими подарунками.  Діти центру чекали на гостей та підготували справжній концерт-виставу: разом із волонтерами та студентами з міста Київ вони підготували танцювальні номери та народні пісні, які мінялись театралізованою постановою від гостей з проекту “Твої долоні”.
Разом із керівництвом міста привітати дітлахів завітали представники регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» та Лиманської дорожньої профспілкової організації, а також очільник Лиманського відділення поліції Андрій Друмов.
Голова ГО “Твій шлях” Олександр Івашков коментує роботу своєї організації: “У цей світлий та святковий для кожної людини день, наша група з волонтерів та студентів м. Києва у котрий раз завітали до Лиманської громади, аби привітати діточок та подарувати їм ці чудові емоції. Театралізований Миколай та його помічники робили сьогодні все, аби на цих маленьких личках була щира посмішка. З 2014-го року ми відвідуємо вашу громаду, влаштовуючи такі постанови та долучаючись до ваших міських заходів. Напередодні ми координуємось з адміністрацією громади, з організаторами свят та виступаємо зі своєю програмою”.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner