На Донетчині розпочалась операція «Зброя та вибухівка»

 

З 08 грудня по 26 грудня 2018 року з метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки проводиться оперативно-профілактична операції «Зброя та вибухівка».
Її завдання – виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій.
Нагадуємо, що відповідно до статті 263 КК України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) особам, які незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Керівництво Лиманського відділення поліції звертається до всіх мешканців міста Лиману та Лиманського району з проханням добровільно здати зброю та вибухівку, які незаконно зберігаються в них.
Начальник Лиманського відділення поліції Андрій Друмов сподівається на підтримку та взаєморозуміння з боку місцевого населення та звертається до мирних мешканців з проханням:
«НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ! ЗДАЙТЕ НЕЛЕГАЛЬНУ ЗБРОЮ! ВАШ ВЧИНОК БУДЕ ВАРТИЙ ЧИЙОГОСЬ ЖИТТЯ!».
Шановні, громадяни! Якщо у вас виникли питання або ж ви володієте будь-якою корисною інформацією, звертайтеся до працівників поліції або ж працівників дозвільної системи за адресою м. Лиман вул. Свободи, 27 та за телефоном 095-824-66-79, 102.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner