Лиманщина вшанувала захисників України в їх професійне свято

 

6 грудня — свято тих, хто захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави! Саме завдяки незламному духу хоробрих військовослужбовців, наша країна стримує натиск на демократичні цінності вільного вибору та залишається суверенною незалежною державою! В цей особливий, сповнений гордістю для кожного українця день, Лиманська громада вшанувала справжній козацький характер та міць духу українського воїна!
Цьогоріч виїзний святковий захід було вирішено провести у школі села Шандриголове. Таке рішення було прийнято керівництвом громади разом із керівництвом військовослужбовців, що несуть службу у нашій громаді, аби останнім було зручно дістатися до свята та мати змогу отримати хоча б годину морального відпочинку від небезпечного сьогодення.
Зустріли шановних гостей гучно: місцеві діти із задоволенням взяли участь у організації як зустрічі, так і основного концерту: військовослужбовцям вручили смачну паляницю та запустили повітряні кульки у небо із найпотаємнішими, щирими побажаннями. Молодь сподівається, що проведення такого заходу стане доброю традицію для їх села, а кульки обов'язково дістануться неба, а бажання здійсняться.
О 13 годині в концертній залі школи розпочався патріотичний захід до Дня Збройних Сил України. До присутніх звернувся міський голова Петро Цимідан: “Кожного дня, не боячись дивитись війні в очі, військовослужбовці з усіх куточків країни, крок за кроком, виборюють спільну українську мрію — жити в неподільній, суверенній державі. Свято 6 грудня для нашої громади є особливим. Бо саме завдяки вам — борцям за волю та незалежність Української держави, Лиманщина була звільнена від озброєних формувань країни-агресора! Ви принесли до нас мир, стабільність та спокій. Я маю за честь бути тут, сьогодні, з вами та особисто щиро сказати — дякуємо за вашу сміливість! Згадаємо теплими словами всіх, хто не пошкодував найдорожчим — своїм життям, аби ми жили у мирі, волі та незалежності.”
Присутні провели хвилину мовчання за загиблими захисниками, побратимами та справжніми героями теперішнього часу — часу підступної війни, що була нав’язана українському народові, часу, коли нам знову треба доводити своє право на незалежне існування.
Для присутніх військовослужбовців, учасників ООС виступила художня самодіяльність закладів культури громади. Присутні діти підготували святкові листівки та маленькі подарунки для героїв.
Вельмишановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України! Шановні захисники Української держави! Від імені міської ради, її виконавчого комітету та від мене особисто прийміть щирі вітання з Вашим професійним святом — Днем Збройних Сил України!
Нехай вас завжди супроводжує удача, добрі надії та незламна віра, а гідність, шляхетність та милосердя стоять за кожним вашим рішенням! Нехай рідні та близькі пишаються вами, дарують турботу та завжди чекають вас додому! Міцного здоров’я вам, шановні захисники!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner