Підведення підсумків роботи,працівників Лиманського відділення поліції за 11 місяців поточного року

 

Сьогодні у Лиманському відділенні поліції підвели підсумки роботи за одинадцять місяців 2018 року. Під час підведення підсумків роботи відділення, було заслухано виступи начальників секторів Лиманського відділення поліції.
Начальник Лиманського відділення поліції підполковник поліції Андрій Друмов наголосив на безумовному та неухильному виконанні вимог наказів Національної поліції України та Міністерства внутрішніх справ України щодо ввічливості у спілкуванні з людьми, так як робота поліції направлена на те, щоб захищати права та свободи громадян.
Підсумки роботи Лиманського відділення поліції були завершені на позитивній ноті підполковник вручив співробітникам нові погони. Відповідний наказ про присвоєння звання підписано керівником Нацполіції.
Начальник Лиманського відділення поліції Андрій Друмов привітав своїх підлеглих та відмітив, що такі успіхи є закономірним підсумком їх наполегливої й кропіткої роботи по боротьбі зі злочинністю, зразкового виконання функціональних обов'язків та високого професіоналізму.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner