Поліцейські розкрили крадіжку, що відбулась в Лиманському районі

 

Користуючись відсутністю господарів, раніше судимий 34-річний житель смт Ямпіль проник до приватного домоволодіння, звідки виніс вироби з металу. Викрадене майно повернуті власнику.
У поліцію звернулася 52-річна мешканка селища Ямпіль Лиманського району. Жінка розповіла, що у будинок, що раніше належав її батькам, було вчинено проникнення. Вночі невідомий крадій виніс з нього металеві предмети.
Співробітники карного розшуку в першу чергу звернули свою увагу на місцевих жителів, які раніше мали проблеми з законом. Одним з них виявився раніше судимий місцевий мешканець 1984 року народження, якого поліцейські викрили у скоєнні крадіжки.
Підозрюваний розповів, що як тільки дізнався, що в будинку ніхто не мешкає, вирішив туди «навідатися». Всі металеві вироби він продав місцевим жителям, виручивши 3000 гривень.
За данним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому» Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає позбавлення волі строком до 6 років.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner