Шановні депутати міської ради,

 

Дорогі друзі, прийміть сердечні вітання до Дня місцевого самоврядування в Україні!
Майбутнє нашої Лиманської громади — чарівної частинки вільної, спроможної України — неможливе без розвитку місцевого самоврядування. Ця ланка влади, як ніхто, є найбільш наближеною до людей: наші двері завжди відкриті для громадян, наші серця та душі завжди розділять із вами, шановні лиманці, всі надії та сподівання.
Повірте, кожен член органу місцевого самоврядування відчуває відповідальність за кожного жителя громади, за той внесок у розбудову Лиманщини, який ми робимо разом із вами, пліч о пліч, заради щасливого майбутнього наших нащадків. Представляти громаду дуже почесна місія, бо перед нами стоїть важливе завдання — спільними зусиллями будувати Українську державу європейського зразка.
Найлегше заняття, яке є на цьому світі, й, водночас найзневажливіше у суспільстві — це оцінка чужої роботи без особистої участі у цій справі. Коли ми нічого не робимо — ми не робимо помилок, а значить не навчаємось, а значить стоїмо на місці.
Кожен свідомий громадянин Лиманської громади, кожен староста, кожен депутат, міський голова мають щодня робити все можливе задля підвищення рівня життя всіх жителів громади — об’єднати свої зусилля у потужну силу змін. Тих змін, за яку гинули Герої Небесної Сотні, тих змін, які зараз наші захисники виборюють для нас у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил.
Шановні колеги! Я дякую вам за сумлінну працю на благо Лиманщини та її жителів. Нехай надійний родинний тил дарує підтримку та тепло, а робота приносить задоволення та нові досягнення!
Зі святом!

Міський голова                    Петро Цимідан
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner