Відбулась робоча нарада з питань життєдіяльності Лиманської громади під час воєнного стану

 

На Донеччині та ще в дев’ятьох областях України, згідно з Указом Президента №390, з 28.11.2018р оголошений воєнний стан на 30 діб. 
3 грудня під керівництвом міського голови Петра Цимідана відбулась робоча нарада з керівниками силових структурних підрозділів Лиманщини. Метою наради є доповідь запрошених представників установ про впровадження посиленого режиму несення служби, а також роз’яснення та обговорення подальших дій. 
“У зв’язку з тим, що в країні введено воєнний стан, завдання кожного із тут присутніх — забезпечити мир та спокій на кожній вулиці нашої громади, у кожній хаті Лиманщини. Ми закликаємо зберігати спокій та дотримуватись лише офіційних джерел інформації. Робота із забезпечення громади чіткою та безперебійною роботою всіх комунальних служб продовжується у штатному режимі”, - зазначив під час наради міський голова Петро Цимідан. 
Начальник Лиманського відділення поліції Слов’янського відділу поліції ГУНП в Донецькій області Андрій Друмов проінформував присутніх про переведення особового складу відділення на посилений режим несення служби, про створення та організацію роботи мобільного пересувного блокпоста. 
Військовий комісар Слов’янського ОВК Вадим Іл’єнко доповів про проведення призовної компанії відповідно до плану. Планується призов на збори резервістів першої черги: “Я підкреслюю це, щоб уникнути паніки, що станом на 28 листопада 2018 року ані повна, ані часткова мобілізація не оголошена! Сьогодні, у посиленому режимі несення служби, всіма працівниками військкомату проводиться робота з оповіщення громадян, які були занесені до оперативного резерву першої черги, а саме уточнюються їх особисті дані та місцезнаходження. У разі потреби, цю категорію військовозобов’язаних можуть викликати для проходження зборів виключно у тих частинах, де вони проходили службу”. 
Всі учасники робочої наради під головуванням міського голови, керівники силових структур, запевнили, що робота установ громади продовжиться у штатному режимі та без змін, а всебічна охорона та підтримка життєдіяльності суспільства буде вестись у посиленому режимі.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner