Гендерна нерівність


Яку допомогу отримують люди в кризових ситуаціях? Це досить важливе питання, яким не варто нехтувати людині, що опинилася в скрутному становищі.
Саме тому 27 листопада Лиманський міський центр зайнятості відвідали представники Благодійного фонду «Слов`янське серце» та розкрили питання гендерної нерівності для осіб, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. Гендер стосується не тільки чоловіків і жінок як окремих індивідів, а й характеризує відносини поміж ними як соціально-демографічними групами та гендерні відносини в цілому – те, як реалізуються соціальні ролі жінок і чоловіків, дівчаток та хлопчиків, як вони соціально вибудовуються.
Особливу увагу було приділено проблемі людини, що через втрату роботи залишилася сам на сам у стресовій ситуації. Також, спеціалісти розповіли про фізичне, економічне, сексуальне та психологічне насильство, якому піддаються як жінки так і чоловіки. Більшість людей справляються зі стресом самостійно, але це може викликати ще більшу емоціональну напругу. Не варто зневажати допомогою спеціалістів. У будь-якому разі вони зможуть оцінити ступінь стресового навантаження та знайти шляхи емоціональної стабілізації людини.
Такі зустрічі проводяться в центрі зайнятості перед усім за для інформування та попередження будь якого насильства в сім`ї та соціумі.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner