Cвято “Масляна”

17 лютого 2018 року в мікрорайоні “Центральний” м. Лиман відбулося обласне свято “Масляна”, в якому прийняли участь 9 делегацій міст та районів області, які представили виставку виробів декоративно-прикладного мистецтва та 26 художніх колективів області, які взяли участь у театралізованій концертній програмі. Присутні мешканці та гості міста.
Відкрили свято з привітаннями: заступник голови Донецької облдержадміністрації Стокоз І.С. та Лиманський міський голова Цимідан П.Ф.
Під час святкових заходів працювали: святкова торгівля, ярмарок за участі старостинських округів Лиманської ОТГ, де гості свята пригощалися різноманітними ласощами, фан зона, де могли сфотографуватися мешканці та гості міста, також присутні мали змогу пригощатися безкоштовною кашою, млинцями, варениками та чаєм. Для дітей та дорослих організовані розваги: катання на конях, дитяча ігрова програма, спортивна програма для молоді, конкурсно-ігрова програма для дорослих. В ході свята бажаючи позмагалися в спритності та силі в атракціоні “крижаний стовп” намагаючись дістати смачні призи.
Наприкінці свята серед його учасників розіграли святкову лотерею та відбулося чи не найголовніше дійство спалювання опудала “Масляної”.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner