Працівники сільського господарства громади приймають вітання

 

День працівників сільського господарства відзначається в Україні щорічно у третю неділю листопада. Напередодні цього свята, 16 листопада, у концертній залі Центру культури і дозвілля ім. Горького відбулись урочистості з нагоди свята: вшановували всіх щирих трударів Лиманщини, хто любить землю та дбайливе ставиться до джерела природного багатства громади. Завдяки працьовитим рукам цих людей колоситься золотиста нива Лиманщини та розвивається сільське господарство.
З вітальними словами до присутніх звернулись перший заступник міського голови Юрій Драч та заступник міського голови Володимир Фесенко. Кращі представники чисельної когорти аграріїв Лиманської громади, що демонстрували видатні досягнення у виробництві, отримали відзнаки своєї плідної праці — Почесні грамоти міської ради та подяки.
Також до привітань та нагороджень приєднались в.о. начальника управління агропромислового розвитку Лиманської міськради Олексій Задорожній та начальник 21-го державного пожежно-рятувального загону Віталій Ворона.
З давніх-давен Лиманщина славилася добрими, талановитими та працьовитими людьми з міцними сільськогосподарськими традиціями. Знаючи специфіку Лиманського краю — аграрного краю, до громади завітав народний депутат України Костянтин Матейченко, який, у свою чергу, вручив пам’ятні подарунки.
Гарний святковий настрій присутнім подарували музичні вітання від творчих колективів громади. 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner