«Ярмарка професій»


14 листопада 2018 року о 12.00 у приміщенні загальноосвітньої школи №4 фахівці Лиманського міського центру зайнятості спільно з учбовими закладами провели «Ярмарок професій» для випускних класів ЗОШ №4 та ліцею.
Фахівець центру зайнятості розповіла про важливість вибору майбутньої професії, від якого багато в чому залежить подальша доля людини. Проблема профорієнтації є, по суті, однією з найважливіших проблем, які має вирішувати старшокласник. Дуже часто, на жаль, навіть випускники шкіл не мають чіткого уявлення про свої здібності, не знають, яку професію обрати. Для того щоб допомогти учням визначитися зі своїм вибором у величезній кількості професій і спеціальностей фахівці Лиманського міського центру зайнятості запросили представників навчальних закладів з м. Слов'янськ - Коледж транспортної інфраструктури, з м. Покровськ  - Індустріальний інститут, з м. Лиман - Медичний коледж Донецького медичного університету та представники Лиманського ВП Слов’янського ВП ГУНП Донецької області.
Представники учбових закладів розповіли про спеціальності, за якими школярі можуть навчатися у майбутньому, умови вступу, подальшого навчання та працевлаштування, а студенти в розважальній формі презентували свої учбові заклади, розповіли про учбовий процес, заходи, які відбуваються як з ініціативи педагогічного колективу, так і студентської молоді. Представники відділення поліції розповіли про особливості своєї роботи та учбові заклади, в яких можна отримати освіту юриста.
Учні із зацікавленням слухали представлену інформацію, ставили багато питань, адже вибір майбутньої професії -  це перший важливий крок у житті людини, який вона робить самостійно.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner