Громада готується до зими: придбано 3 снігоочисних відвалів

 

14 листопада 3 пожежні команди комунального закладу “Лиманський центр безпеки громадян” отримали нові снігоочисні відвали для пожежних машин. 
Михайло Шепель, директор КЗ “Лиманський центр безпеки громадян” коментує придбання: “Минулий рік продемонстрував гостру потребу поповнити забезпечення Центрів безпеки снігоочисними ковшами. Тоді на місто та села громади була залучена машина з Лиманського центру безпеки. За повної підтримки відділу інвестиційної діяльності міської ради була розроблена ініціатива із залучення грантової підтримки за тематикою “Громадська безпека”, що реалізується за підтримки ПРООН “Відновлення та розбудова миру”. Спільна робота з представниками програми Михайлом Кареліним та Наталією Красківською дала ось такий результат — Зарічнянська, Дробишевська та Рубцівська місцеві пожежні команди комунального закладу “Лиманський центр безпеки громадян” отримали нові снігоочисні відвали, що взимку будуть відповідно встановлені на пожежні машини та виконуватимуть роботу з очищення населених пунктів від снігу.”
Вартість придбання снігоочисних відвалів обійшлось у 57 тис. грн. 
Проблемою виявилось перевезення конструкцій відвалів до місць призначення, адже 3 ковші важать майже тонну. Проте, наявність в автопарку Центру безпеки машини типу “пікап” вирішило цю незручність, як і багато інших: автомобіль розроблений таким чином, що витримує подібні навантаження та добре “вписується” у рятувальну місію “Центру безпеки громадян”. 
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner