Лиманщина долучилась до написання щорічного радіодиктанту єдності.


Цьогорічний 18-й радіодиктант єдності #пишеморазом традиційно відбувся 9 листопада у День української писемності та мови, пролунавши на хвилі Першого каналу UA: Українське радіо.
“Пишемо разом” - таке офіційне гасло цьогорічної акції, до якої приєднались й заклади Лиманської об’єднаної територіальної громади. Від мала до велика, жителі громади об’єднались не лише заради перевірки власної грамотності, а насамперед продемонструвати силу мови, її співучість та суспільну єдність.
Власну локацію з написання радіодиктанту організувала молодіжна платформа “Альтанка”, запросивши до себе в Молодіжний центр, забезпечив всіх учасників акції аркушами, ручками та просто приємною компанією. До події приєдналась й заступник міського голови Юлія Гамаюнова, щиро подякувавши присутнім лідерам молодіжного руху громади за організацію та небайдужім жителям громади за участь у заході.
Також до щорічного заходу приєднались навчальні заклади Лиманщини.

Нагадуємо всім, хто взяв участь у цьогорічному радіодиктанті - надіслати свої роботи можна двома способами:
-поштою на адресу вул. Хрещатик, 26, Київ - 1, 01001 із позначкою "Радіодиктант" (лист має бути надісланий того ж дня або 10 листопада — про це свідчитиме поштовий штемпель),
-відсканувати або сфотографувати текст і впродовж 24 годин після закінчення акції надіслати електронною поштою на адресу rd@nrcu.gov.ua. Зображення має бути якісним, текст — написаним від руки (роботи, набрані у будь-якому текстовому редакторі, не розглядатимуться). Комісія приймає також тексти, написані шрифтом Брайля.
11 листопада текст радіодиктанту буде оприлюднено на сайті UA: Українське радіо, тож усі охочі зможуть перевірити свої знання.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner