Працівники сфер культури Лиманщини приймали вітання.

 

9 листопада в залі центру культури і дозвілля ім.Горького відбувся святковий захід із нагоди відзначення Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва.

З професійним святом творчий потенціал краю привітала заступник міського голови Юлія Гамаюнова: “Сьогодні ми вітаємо тих, хто відроджує духовну скарбницю Лиманщини та дбає про культурний спадок країни. Професійне свято тих, для кого творчість, освіченість, вихованість, духовність, національні традиції стали головним життєвим орієнтиром! Дякую за вашу благородну справу — збереження та розвиток української культури”. Окрім цього, Юлія Миколаївна нагородила Почесною грамотою міського голови директора міського будинку культури смт. Ярова Миколу Фоменка та директора центру культури і дозвілля с. Рубці Ольгу Швець.

До привітань приєднались також начальник відділу культури і туризму міськради Наталія Роменська, директор централізованої бібліотечної системи Тетяна Осіпова, директор музичної школи Ганна Лучанінова та голова профспілки робітників культури Марина Глущенко. Також відзнаками відділу культури та туризму було нагороджено творчих працівників та аматорів народного мистецтва. Вдалим закінченням свята стала важлива та знакова подія — посвячення в культпрацівники людей, які нещодавно пов’язали свою трудову діяльність із благородною місією — плекати, захищати та підтримувати подальший розвиток духовні скарбниці Лиманщини та дбати про культурний спадок країни.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner