За тиждень порушники завдали збитків на 17 тис. грн, - Донецький рибоохоронний патруль

 

В період з 31 жовтня по 7 листопада Донецьким рибоохоронним патрулем було здійснено 49 рейдів по водоймах та ринках області. В результаті проведених заходів викрито 30 порушень правил рибальства. Зокрема, складено 14 протоколів за ч. 4 ст. 85 КУпАП, 14 - за ч. 3 ст. 85 КУпАП та один - за ч. 1 ст. 88-1 КУпАП. Крім цього, складено один акт виявлення безгосподарського майна, згідно якого вилучено два заборонені знаряддя лову.
До суду передано 15 справ для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності згідно з чинним законодавством.
Детальніше за посиланням.

Читайте також:

На річці Кальміус браконьєр добув піленгаса зі збитками на майже 126 тис. грн
Сьомого листопада працівники Азовського рибоохоронного патруля зафіксували грубе порушення правил рибальства. Збитки, завдані внаслідок незаконних дій громадянина, склали 125 970 грн. Так, близько 10 години вечора затримано порушника, який здійснював вилов риби забороненим знаряддям лову – сіткою «павук». Під огляду речей у нього було виявлено рибу піленгас - 183 екз., вагою 11 кг та судак - 3 екз. (0,6 кг).
Подія трапилась на р. Кальміус, в Лівобережному районі м. Маріуполь. На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Лівобережного районного суду м. Маріуполь.

Детальніше за посиланням.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner