Літературно-мистецький огляд-конкурс «Таланти Лиманщини»

02 листопада 2018 року на базі Центру культури і дозвілля ім. Горького та міської бібліотеки відбувся відкритий міський літературно-мистецький огляд-конкурс «Таланти Лиманщини».  Огляд-конкурс пройшов  в 2 номінаціях «Вокальне мистецтво» (серед клубних установ,  учбових закладів професійно-технічного училища та медичного коледжу) та «Авторська проза і поезія» (для учнів загальноосвітніх закладів  і гуртків Центру позашкільної роботи).
Вокалісти змагалися в двох вікових категоріях і оцінювалися за чотирма критеріями – відповідність твору віку та особистості виконавця, рівень виконавської майстерності , сценічний костюм, самобутність та артистичність. Всього в даній номінації прийняли участь 18 вокалістів.
Хвилювання, радість, бурхливі оплески і чудові пісні...
В першій віковій категорії  місця розподілилися таким чином: 3 місце  - Брянська Ганна (ЦКіД ім. Горького), 2 місце – Скиба Єлизавета (ЦКіД ім. Горького), 1 місце – Донцова Ольга (СК смт. Ямпіль).
В другій віковій категорії: 3 місце у Малініної Дар’ї (ЦКіД  ім. Горького), «срібло» у Бичкової Ірини (СБК с. Шандриголове), та переможцем стала Давиденко Євгенія (ЦКіД ім. Горького).
В номінації «Авторська проза і поезія» учасників оцінювали за наступними критеріями:  оригінальність викладення твору; сюжетність, багатство мови; правопис, грамотне викладення тексту; сценічна культура та майстерність виконання.  6 учасників читали авторські вірші та прозові твори. Оригінальність та різноманітність творчої тематики, сюжетність творів та їх подача сподобалися всім глядачам.
3 місце в цій номінації  посіла Клавдієва  Юлія (Шандриголівська ЗОШ);
2 місце зайняла  Останіна Анна (Лиманський міський центр позашкільної роботи);
переможцем стала Іванисенко  Аполлінарія (НВК «Гімназія – ЗОШ І ступеня»).
Переможці та призери у номінаціях були нагороджені дипломами та призами, всі учасники огляд-конкурсу були відзначені дипломами.  

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner