Служба зайнятості – демобілізованим учасникам АТО

 

Для військовослужбовців, які повертаються до мирного життя, актуа-льні численні питання: оформлення статусу учасника бойових дій, виплата матеріальної допомоги, психологічна підтримки та адаптація до мирного життя. Серед найважливіших –  працевлаштування. І в вирішенні цього пи-тання  допомагає служба зайнятості.
У разі звернення до служби зайнятості вчорашнім воїнам надаються інформаційні, консультаційні та профорієнтаційні послуги з метою сприяння   в пошуку роботи, в тому числі допомога в започаткуванні власної справи, залучення до оплачуваних громадських та тимчасових робіт. Для бажаючих розглядається можливість професійної підготовки, перепідготовки та підви-щення кваліфікації, видача ваучерів для підвищення конкурентоспроможно-сті на ринку праці. Також фахівці інформують та консультують щодо їх прав і державних гарантій, надають статус безробітного, призначають та виплачують допомогу по безробіттю, залучають до самозайнятості.
У центрах зайнятості єдина база вакансій по всій Україні. Всі вакансії — у вільному доступі, можливо вибрати відповідну роботу в будь-якому регіоні України. Облік та реєстрація в центрі зайнятості відбувається неза-лежно від того, де ви живете чи перебуваєте.
Служба зайнятості — це сервісна установа, яка гарантує якість надан-ня послуг щодо прискорення працевлаштування та  виконує вкрай важливу соціальну функцію, допомагаючи тим, хто втратив роботу.    

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner