Відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС для бібліотек та громадських організацій

 

Шановні колеги!
Відділ інвестиційної діяльності виконавчого комітету міської ради повідомляє, що Міжнародна організація IREX оголошує відбір заявок на участь у проекті ПУЛЬС для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.
До участі запрошуються команди бібліотек та громадські організації України, що входять до ОТГ, або перебувають у процесі становлення ОТГ та прагнуть долучитись до підтримки впровадження децентралізації.
Учасниками стануть команди (бібліотека-партнерська громадська організація), які виявлять зацікавленість у подальшій співпраці з IREX та продемонструють високий рівень мотивації.
Бібліотеки та громадські організації візьмуть участь у 2-3 денному тренінгу, організованому IREX у січні-лютому 2019 року задля підвищення знань у сфері реформи місцевого самоврядування. Надалі відібрані команди отримають інформаційні матеріали та грантову підтримку на проведення ряду заходів з залученням громадян до реформи місцевого самоврядування.
Заявки приймаються до 01 листопада 2018, виключно електронною поштою на адресу: tdementieva@irex.org з темою листа “Заявка на пульс. Назва вашої ГО – населений пункт» 
Більше інформації стосовно умов проекту, комплекту документів – який подається для участі у проекті, можна отримати за посиланням http:gurt.org.ua/news/grants48710. За додатковою інформацією звертатися до координатора проекту Тетяни Дементьєвої (044)5370604. Переможці відбору будуть повідомлені електронною поштою 03 грудня 2018 року.
Просимо взяти участь у конкурсі та провести серед громадських організацій інформаційну кампанію і про вжиті заходи повідомити відділ інвестиційної діяльності виконавчого комітету Лиманської міської ради: investliman@ukr.net, в термін до 02 листопада 2018 року.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner