Заступник міського голови Олена Муравльова обстежила стан виконання поточних ремонтів у громаді

 

Минулого тижня заступником міського голови Оленою Муравльовою  організовано виїзний огляд поточних ремонтів на території Лиманської громади. У межах заходу було обстежено декілька об’єктів, серед яких: міст через річку Сіверський Донець у с. Крива Лука, реконструкція будівлі аптеки під діагностичний центр та капітальний ремонт другого поверху та підвальних приміщень КЗ “Лиманський ЦПМСД ім. М.І.Лядукіна”.
Так, ремонтні роботи на мосту через річку Сіверський Донець, поблизу с. Крива Лука, завершились. Передбачений поточний ремонт виконувався за кошти місцевого бюджету та обійшовся громаді у 199,185 тис. грн. Разом із робочою бригадою, Олена Муравльова оглянула виконані роботи та поспілкувалась із водіями, яких першими пропустили відремонтованим мостом. До речі, останні залишилися задоволеними: опори переправи були зміцнені новим деревом, а шлях оздоблено металевими пластинами.
Наступний об’єкт — реконструкція будівлі аптеки під діагностичний центр — реалізується за рахунок коштів ДФРР (2543,497 тис.грн.) та місцевого бюджету (1142,731 тис.грн.). У результаті реконструкції будівлі буде встановлено магнітно-резонансний томограф (МРТ). Наразі, ремонтні роботи розпочались та плануються завершитися до 30.11.2018р.
Також, у межах виїзного огляду поточних ремонтів, заступник міського голови відстежила виконання капітального ремонту другого поверху та підвальних приміщень КЗ “Лиманський ЦПМСД ім. М.І.Лядукіна”. Проект реалізується за рахунок ДФРР (10241,668 тис.грн.) та кошти місцевого бюджету (2722,468 тис.грн.). На сьогодні виконані роботи з утеплення фасаду, горища, гідроізоляції та утеплення фундаменту, демонтажу підлоги, стін та системи опалення, монтажу системи кондиціювання, заповнення віконних прорізів готовими блоками з металопластику, улаштуванню стін керамічною плиткою та цементна стяжка полів, частково електромонтажні роботи. Термін виконання робіт, згідно з укладеним договором, до 30.12.2018р.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner