Заборгованість за тепло – актуальне питання.

 

У мешканців м.Лиман постає чимало питань щодо старту нового опалювального сезону. Станом на 24 жовтня 2018 року виробнича одиниця «Краснолиманська тепломережа» ще не розпочала опалювальний період у м.Лиман за відсутності дозволу з боку приватного акціонерного товариства «Донецькоблгаз» на постачання природного газу обласним комунальним підприємством «Донецьктеплокомуненерго» з причин заборгованості обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго» перед приватним акціонерним товариством «Донецькоблгаз».
Ситуація, що склалася знаходиться на контролі у Донецькій обласній державній адміністрації. Вирішенням питання, щодо погашення заборгованості, наразі займається керівництво обласного комунального підприємства «Донецьктеплокомуненерго».
Однією з причин виникнення заборгованості обласним комунальним підприємством «Донецьктеплокомуненерго» за спожиті енергоносії є вкрай низький рівень розрахунків населення за спожиту теплову енергію за період 2017-2018 рр., який становить 75,19 %. У цілому заборгованість населення за спожиту теплову енергію по виробничій одиниці «Краснолиманська тепломережа» станом на 01 жовтня 2018 року становить 12002,1 тис.грн.
Шановні мешканці м.Лиман! Для того, щоб надалі уникнути непередбачених обставин і в повному обсязі отримувати тепло в ваших оселях, необхідно вчасно розраховуватись за спожиті послуги. Пам’ятайте, що своєчасна сплата за комунальні послуги сьогодні - це запорука безпечних і комфортних умов проживання у майбутньому.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner