"Потяг до роботи"

 

На передодні визначення Дня залізничника та Дня соціального робітника в рамках підписаного Меморандуму про взаємодію  25 жовтня 2018р був організований та проведений спільний захід "Потяг до роботи" на залізничній станції Лиман.
Захід відкрила директор  Лиманського міського центру зайнятості Тетяна Єрьоменко ознайомила присутніх із напрямами співпраці, результатами взаємодії  Лиманського міського центру зайнятості з регіональною філією "Донецька залізниця" та новітніми направленнями в роботі Служби зайнятості.
Представник регіональної філії Євген Хмелевський виступаючи зі вступним словом зазначив особливість кадрового забезпечення ринкоутворюючого підприємства, перспективи розвитку та посилення співпраці зі Службою зайнятості по підборі кадрів, професійному навчанню, профорієнтаційних заходах.
В заході прийняли участь представники кадрових служб структурних підрозділів, що дало змогу по шукачам роботи ознайомитись із вакансіями на залізничному транспорті та  заповнити анкети для реєстрації у кадровому резерві. 
В ході проведення заходу спеціалістами служби зайнятості презентовані інноваційні методи роботи, проведений майстер класу по запису відео резюме, надані консультації з питань гарантій зайнятості, розповсюджені інформаційні матеріали.
З привітальним виступом до професійних свят яскраво виступили танцювальний колектив "Забава" та учні Професійно-технічного училища міста. 
Закриваючи захід усі присутні прийняли участь у флешмобі "Живи та працюй в Україні".
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner