Захисники України отримали привітання з Лиманщини.

 

З нагоди Дня захисника України Лиманська міська рада разом із Обласною благодійною фундацією “Шевченко”, організовували збір гуманітарної допомоги для мешканців м. Авдіївка, що опинилися у скрутному становищі внаслідок бойових дій в зоні проведення ООС та військовослужбовців.
Жителі громади та навчальні заклади Лиманщини долучились до доброї справи підтримки захисників та допомоги місцевим мешканцям постраждалого від війни міста.
Доправити зібрані продукти харчування, гігієнічні засоби, консервацію, тощо поїхав Владислав Самусенко - в.о. директора обласної благодійної фундації "Шевченко". Він прокоментував свою подорож: “По-перше, хочу подякувати всім, хто долучився до нашої ініціативи. Насамперед, учням навчальних закладів нашої громади — приємно знати, що молодь нашого краю щиро переживає та турбується реальним життям на передовій, як військовослужбовців так і звичайних мешканців. І цю турботу ми реально бачимо: вона заповнила всю автівку овочами та фруктами, солодощами та іншим. Напередодні моєї поїздки, оголошення про збір допомоги побачили з містечка під Дебальцеве, зв’язалися зі мною та поділилися своєю проблемою. Тож я прийняв таке рішення, що якщо до тебе звертаються, відвертатися ніяк неможна. Тож зібрану допомогу ми поділити між цими містами. Тож вони отримали маленьке привітання з Лиманщини. Ми повинні пишатися цим!”.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner