І етап спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2018-2019 навчальному році – загальна фізична підготовка

 

13 жовтня 2018 року на базі Лиманської ЗОШ № 4 пройшов І етап спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2018-2019 навчальному році – загальна фізична підготовка. Змагання складалися з 5 вправ: біг 30 м , естафетний човниковий біг, стрибки у довжину з місця, підтягування на перекладині (юнаки), підйом тулуба у сид за 30 секунд (дівчата). Участь в змаганнях прийняли  17 навчальних закладів: Лиманський ліцей, Лиманська гімназія, НВК № 1, Лиманська ЗОШ № 2, Лиманська ЗОШ № 3, Лиманська ЗОШ № 4, Лиманська ЗОШ № 5, Дробишесвька ЗОШ, Зарічненська ЗОШ, Новоселівський НВК, Ямпільський НВК, Ярівська ЗОШ, НВК  селища Нове, Шандриголівська ЗОШ, Рідкодубівський НВК, Тернівський НВК, Торський НВК.
Кращі команди та учні на етапах були нагороджені дипломами та медалями, команди-переможці та призери в загальному заліку за підсумками змагань були нагороджені дипломами та кубками.
В загальному заліку після проведення І етапу лідирують:
1 місце – Лиманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4
2 місце – Лиманський НВК «Гімназія – ЗОШ І ступеня»
3 місце - Лиманська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3.
Попереду  8 етапів змагань в рамках спартакіади, наступні змагання відбудуться в листопаді – міні-футбол (хлопці).
Таблицю результатів  спартакіади учнів загальноосвітніх навчальних закладів Лиманської міської ради у 2018-2019 навчальному році можна переглянути тут.
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner