Урочисто нагородили переможців Конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної й техногенної безпеки.

 

26 вересня в Українському науково-дослідному інституті цивільного захисту відбувся фінальний (очний) етап Всеукраїнського Конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки.
В запеклій боротьбі в якій приймали участь представники з вченими званнями та представники вищих навчальних закладів у сфері цивільного захисту  й науково дослідного інституту цивільного захисту, співробітники державної служби надзвичайних ситуацій зі всієї України, наші співробітники Ліпський Сергій Сергійович та Ворона Віталій Васильович змогли вибороти перше місце у номінації «Удосконалення засобів цивільного та протипожежного захисту».
Офіційна частина нагородження переможців Всеукраїнського Конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки відбулася 9 жовтня, у рамках проведення ХХ Всеукраїнської науково-практичній конференції “Сучасний стан цивільного захисту України та перспективи розвитку”.
Вітаємо наших переможців!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner