Бізнес-тренінг

 

Сьогодні Лиманський міський центр зайнятості провів черговий бізнес-тренінг для осіб, які знаходяться на обліку та вже діючих підприємців. Метою таких зустрічей є підтримка тих, хто лише планує започаткувати власну справу, а для підприємців-початківців, це шанс  створити нові робочі місця, збільшуючи тим самим рівень зайнятості населення,  підвищити рентабельність, використовуючи можливість фінансової підтримки роботодавців службою зайнятості при працевлаштуванні окремих категорій незайнятого населення.
Цієї середи відвідувачі заходу ознайомились з ситуацією на ринку праці в  нашому регіоні, фахівці ЦЗ розповіли про новітні технологічні розробки он-лайн додаток до Android «Центр розвитку підприємництва»,  он-лайн форми навчання за допомогою громадського проекту Prometheus з різноманітними бізнес-курсами, закінчивши які є можливість отримання сертифікату; запропонували ознайомитись з різноманіттям грантових програм для ВПО, представників уразливих категорій населення, програмами надання бізнес-грантів на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу.
Запрошений представник   відділу економічного розвитку та торгівлі Лиманської міської ради розповіла про документи, які потрібні для реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб, про конкурсний відбір для участі в проекті «Український донецький куркуль», акцентувала на що треба звернути увагу при складанні бізнес-плану та на яких аспектах концентрується увага при відборі переможців.
Відвідувачі заходу приймали активну участь в обговорюванні теми тренінгу, задавали багато питань, на які отримали вичерпуючи відповіді і ми сподіваємось, що в найближчий час в нашому місті з`являться нові робочі місця. Успіхів Вам – майбутні підприємці!
 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner