На Донеччині в результаті вибуху невідомого вибухонебезпечного предмету постраждали троє дітей

6 лютого о 20:40 на телефон Служби порятунку «101» від диспетчера Швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що в результаті вибуху невстановленого ибухонебезпечного предмету троє дітей отримали поранення різного ступеня важкості. Подія сталася в одному з приватних будинків на вул. Конституції у м. Красногорівка на Донеччині.
В результаті вибуху 15-ти та 4-ох річні дівчинки отримали численні осколкові поранення та були госпіталізовані до хірургічного відділення Курахівської міської лікарні. 10-річний хлопчик отримав поранення передньої черепної стінки, травматична ампутація третього пальця лівої руки та був направлений до інституту травматології м. Лиман Донецької області для проведення нейрохірургічної операції на лівій руці.
Наразі обставини події з’ясовуються оперативною групою Національної поліції.
Фахівці 21 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області звертаються до громадян! Необережне поводження з вибухонебезпечними предметами може стати причиною загибелі та травмування людей. У разі виявлення підозрілого предмету, одразу повідомте про знахідку  до Служби порятунку «101». Категорично забороняється торкатися вибухонебезпечних предметів, переміщувати, транспортувати або розбирати їх. Шановні батьки! Вчасно проведені повчальні бесіди з дітьми допоможуть уникнути трагедії! Постійно нагадуйте дітям правила поведінки з вибухонебезпечними предметами!
ДПРЗ-21 ГУ ДСНС України у Донецькій області.

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner