Відбувся “Кубок пам’яті Володимира Бражника”!


    

30 вересня на базі ЗОШ №2 відбувся футбольний турнір “Кубок пам’яті Володимира Бражника”, який зібрав не лише рідних загиблих героїв Лиманщини, міського голову Петра Цимідана та представників виконкому, а й друзів, побратимів та просто небайдужих глядачів. Організаторами заходу виступала ГО “Спілка воїнів АТО та десантників Лиманщини”.

    У турнірі взяли участь колишні бійці АТО, бійці 81-ої аеромобільної бригади та дві команди Військової служби правопорядку.
    Останній день вересня подарував всім присутнім футбольну феєрію: чотири команди зійшлися на спортивному майданчику, аби виявити сильнішого. Але, перед цим виступ мали рій “Торські козаки” - переможці місцевого та обласного етапів гри “Джура” та фіналісти Всеукраїнського етапу гри. Вони продемонстрували деякі елементи зі своїх виступів на етапах гри, а також підготували декілька нових номерів спеціально до заходу.
    Відкрили футбольний турнір команди “Тризуб” з Лиманщини та “Торпеда ВСП” з Костянтинівки. Футболісти “Тризубу” впевнено переграли суперника 3-1 та вийшли у фінал, де на них чекала команда “Патріоти”. Ті, в свою чергу, обіграли команду “Укроп ВСП”.
    Таким чином, сильнішим у грі за ІІІ-тє місце виявилися “Укроп ВСП”, а фінальний поєдинок між “Тризубом” та “Патріотами” зафіксував перемогу останніх. Фінальна турнірна таблиця виглядає так:
І “Патріоти” - бійці 81-ї аеромобільної бригади;
ІІ “Тризуб” - бійці АТО Лиманщини;
ІІІ “Укроп ВСП” - Військова служба правопорядку;
IV “Торпеда ВСП” -  Військова служба правопорядку.
    Церемонія нагородження розпочалась зі слів подяки та співчуття батькам загиблого героя АТО Володимира Бражника — Любов та Анатолій Бражники отримали пам’ятну подяку за виховання гідного сина України. Також, відзнаки отримали вчителя ЗОШ №4 за патріотичне виховання молоді Лиманщини. Команди-учасники отримали відповідні кубки та медалі. Також, у межах турніру визначили кращих воротаря, захисника, гравця та нападника — вони отримали спеціальні нагороди.

Цього ж дня, у місті Краматорськ в Українській Церкві Святого Великомученика Юрія Переможеця Київського Патріархату, відбулось нагородження медаллю "За жертвеність та любов до України" від Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета полеглих за Україну мешканців Донеччини :
1.Чубенко Степана
2. Пронько Ростислава
3. Бражника Володимира
4. Запари Геннадія
5. Карпо Сергія
6.Перепелицю Сергія
7. Ременюка Андрія
Та ветеранів АТО Лиманщини, які безпосередньо приймали участь у захисті України :
1.Дикого Віктора
2.Чумака Володимира
3.Діброва Дмитра
4.Фоменка Артема
5.Саса Артема
6.Рудого Миколая
7.Кравченко Віктора
8.Пономаренко Олександра
9.Бурлуцького Юрія
10.Натальченко Михаїла
11.Бутова Артема
12.Сендецького Юрія
13.Сендецького Максима.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner