Тренінг щодо бізнес-планування


Традиційно в Лиманському МЦЗ в рамках роботи «Центру розвитку підприємництва» відбувся черговий тренінг щодо основ бізнес-планування, який проходить кожної середи в приміщенні центру. Відвідучами заходу стали особи, які перебувають на обліку в центрі зайнятості та діючі підприємці.  
Захід відкрили фахівці центру зайнятості, які розповіли про можливості отримання допомоги по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності та участі в проекті «Український донецький куркуль», тим самим надавши слово переможцю цього проекту ФОП Пєскову С.Г.. Сергій розповів про свій успішний проект, звернув увагу на серйозне ставлення до написання бізнес-плану, поділився своїми враженнями про конкурсний відбір та аспекти, на яких концентрується увага при відборі переможців.
Представник Приват Банку ознайомила присутніх з програмою для підприємців КУБ – Країна підприємців, яка направлена на відновлення економіки країни шляхом розвитку малого та середнього бізнесу, підняття підприємництва на якісно новий рівень та створення нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни.
Представник відділу економіки Лиманської міської ради розповіла,  які документи потрібні для реєстрації суб'єктів підприємницької діяльності-фізичних осіб та потрібними документами для реєстрації на участь у проекті «Український донецький куркуль».
Фахівці центру зайнятості привели приклади успішних підприємців Лиманщини, ознайомили присутніх з послугами «Консалтингового простору» та новітніми технологічними розробками он-лайн додатком до Android «Центр розвитку підприємництва», а також зазначили, що такі заходи проводяться задля сприяння підприємницькій діяльності та формуванню бізнес мислення у клієнтів центру зайнятості.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner