Міні-ярмарок "Повір у себе"


Одним з головних пріоритетів Державної служби зайнятості, це надання соціальних послуг з застосуванням методу кейс-менеджмента до людей з інвалідністю. Їх трудова зайнятість, це важлива складова цих соціально вразливих веств населення, бо робота має позитивний вплив на життя, допомагає відчути себе потрібним суспільству, упоратися з наслідками інвалідності, сприяє реабілітації та фінансовій стабільності.
Використовуючи зручні та удосконалені  методи пошуку роботи, з метою  повернення до активної трудової діяльності всіх, хто її шукає, 26 вересня 2018 року у Лиманському міському центрі зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю "Повір у себе".
Відкриваючи захід, в.о. директора Наталія Грищенко, зазначила, що для захисту громадян з інвалідністю, задоволенню їх потреб та допомоги в соціалізації створено немало служб та організацій. Державна служба зайнятості відіграє важливу роль та докладає максимум зусиль щодо підвищення рівня конкурентоздатності на ринку праці таких по шукачів роботи.
Представники роботодавців Регіональна філія "Донецька залізниця" ПАТ "Українська залізниця", АТ "Ощадбанк", ТОВ "Леман-Бетон" ознайомили безробітних з вільними посадами, умовами праці, графіком роботи та вимогами до претендентів на заявлені вакансії. Особливу увагу звернули на розмір заробітної плати та соціальні гарантії працівників на підприємствах.
Присутні активно обговорювали проблеми працевлаштування осіб з інвалідністю. Роботодавці ділилися досвідом в цьому питанні, а безробітні особи розповідали про свої проблеми при працевлаштуванні та направленні на роботу.
Під час міні-ярмарку фахівці служби зайнятості надали присутнім консультації щодо працевлаштування, професійної орієнтації та професійного навчання, юридичні консультації з питань трудового законодавства та зайнятості.
   

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner