Майбутнє починається сьогодні

27 вересня  2018р. Лиманським міським центром зайнятості був організований та проведений ярмарок вакансій "Майбутнє починається сьогодні".
Захід відкрила в.о. директора Лиманського міського центру зайнятості Наталія Гри-щенко та ознайомила присутніх зі станом ринку праці  об'єднаної територіальної громаді та новітніми направленнями в роботі центру зайнятості.
В своєму виступі звернула увагу на такий вид зайнятості, як відкриття власної спра-ви за допомогою одноразової виплати та можливості прийняти участь у діючих грантах та програмах, у тому числі проекту "Український донецький куркуль". Переможець проекту      Зінковський Олександр, який був присутній на ярмарку вакансій, розповів історію успіху та  запропонував безробітним особам,  які мають наміри самореалізації, приймати участь у   ді-ючому проекті.
В заході прийняли участь роботодавці міста і району, у тому числі ринко утворюючі підприємства,  які мають вакантні робочі місця та потребують їх укомплектування.
В ході проведення ярмарку вакансій та послуг служби зайнятості відвідувачі отри-мали інформацію про діяльність підприємств, наявність вільних робочих місць та перспек-тиви розвитку. Роботодавцями були представлені соціальні гарантії для працюючих, мож-ливість проходження навчання за рахунок роботодавців, умови праці та рівень заробітної плати. Юрисконсультом були надані консультації з питань гарантій зайнятості.
За результатами проведення  заходу 5 осіб були запрошені на співбесіду безпосе-редньо на робочі місця задля більш детального ознайомлення з особливостями роботи.
Закриваючи захід в.о. директора центру зайнятості Наталія Грищенко подякувала представникам роботодавців за співпрацю та висловила сподівання на подальшу плідну   роботу.

 

Прес Центр
Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner