З нагоди 22-ї річниці Конституції України

 

Шановні земляки!
Шановні жителі Лиманщини!
Від імені Лиманської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас зі знаковою подією у житті нашої самостійної країни — з моменту прийняття Конституції незалежної української держави пройшло 22 роки!
Наша країна, як і усі цивілізовані країни світу, гарантує Конституцією загальновизнані права та свободи кожному громадянину, несучи ідеали рівності та справедливості. Ставши гарантом прав, наша країна зробила себе опорою для свого громадянина у переломний момент. 
Разом з тим, кожен з нас повинен усвідомлювати власну відповідальність за розвиток та процвітання України, дотримуватись конституційних норм та будувати правову, успішну країну. Наш обов’язок — втілювати принципи демократії та справедливості, аби це стало нормою життя, щоб кожен житель Лиманської громади, кожен громадянин України, відчував надійний захист Закону, аби кожна сім’я була соціально захищеною. 
У цей урочистий день бажаю вам, шановні земляки, міцного здоров'я та родинного тепла у ваші оселі!Зичу усім стабільності, добробуту та миру нашій державі!

Міський голова                    Петро Цимідан
 

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner