З нагоди Дня скорботи та вшанування пам'яті жертв війни в Україні

Шановна громадо!
Минає 77-й рік з того трагічного для мільйонів людей дня, коли фашистські війська принесли в життя нашого народу жахливе слово “війна”. Вони принесли смерть та нелюдські страждання, розруху та колосальні жертви, скалічили долі, забрали дитинство.
Сьогодні весь український народ вшановує світлу пам’ять мільйонів наших земляків, яких не пошкодувала війна, у кого відібрала останнє — життя. Друга світова війна безжально вдерлася в кожну хату, залишаючи по собі болючий слід у кожному серці, наповнила мукою кожну долю.
З кожним днем стає дедалі менше тих, хто зі зброєю у руках захищав нашу країну, хто боровся проти фашизму в України, проти довічного рабства та знищення української нації. Переконаний, що ні ми, ні наші нащадки ніколи не забудемо про велич подвигу і жертовність українського народу, який зробив неоціненний внесок у розгром нацистської імперії.
Ми пам'ятаємо і завжди будемо пам'ятати про мільйони українців, загиблих на фронтах війни, закатованих у гестапівських катівнях і концтаборах, розстріляних, викрадених в рабство. Світла їм всім пам'ять.
Наша країна сьогодні знову перебуває у стані війни: гинуть люди, руйнуються міста. Але наші мужні захисники, гідні нащадки українських визволителів, виборюють свободу рідної землі, боронять нашу державу від розбрату та агресії сусіда. Ми віримо в незламний дух наших патріотів та в те, що в Україні нарешті настане довгоочікуваний мир.
Вічна пам’ять солдатам, які загинули за Україну, вічна слава бійцям, що і в наш час боронять Батьківщину від зовнішніх зазіхань.

Лиманський міський голова     Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner