з нагоди Дня Національної гвардії України

 

Шановні ветерани та службовці Національної Гвардії України! Бойові солдати та офіцери!
Щиро вітаю усіх військовослужбовців, добровольців і патріотів, які у лавах Національної гвардії України стали на захист народу, цілісності та суверенітету нашої держави!
Сьогодні ми вшановуємо усіх військових, які у лавах Національної гвардії України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашої держави. 
Вони з гідністю несуть свою службу, виконуючи з честю завдання із захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої держави, забезпечення безпеки її громадян. 
У цей день з повагою та вдячністю ми віддаємо шану всім героям-гвардійцям, які загинули в боях за Батьківщину. У пам’яті народу назавжди залишаться імена кожного військовослужбовця, який загинув за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність.
Мої вітання та подяка усім, хто продовжує нести службу у зоні проведення ООС, хто щодня ризикує життям за незалежність України, хто зберігає вірність Присязі, військовому і громадянському обов’язку та відданість Українському народові.
Від усієї душі бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту та миру. Зичу вам наснаги в службовій діяльності на благо держави та українського народу. 
Хай любов до рідної землі та людська вдячність надають сил у нелегкій і відповідальній справі служінню українському народу.

Лиманський міський голова Петро Цимідан

Підписка на розсилку
Розсилка матеріалів виконується за допомогою сервісу Google FeedBurner